OM OSS

Om oss

Trasè AS er et ungt firma med lang erfaring. Grundere bak selskapet har i flere år jobbet innen anleggsbransjen med fokus på samferdselsprosjekter. Vi har jobbet hovedsakelig for de offentlige kundene som Statens vegvesen, Oslo kommune - Bymiljøetaten og Sporveien Oslo AS med ansvaret for prosjekter i størrelse 10-150 mill. kroner (bl. a. Solli Plass, E18 Rundkjøring Skøyen, Ekebergbanen, Lørenbanen, Prinsens gate).

 

Regjerings og Oslo kommunens satsing på kollektivtransport ble hovedmotoren for etablering av Trasé AS. Vi ser at dette markedet er i sterk vekst. Det blir investert flere milliarder kroner i infrastruktur i Osloregionen neste 10 år. Med kompetanse på bygging av veier, sykkelveier, trikk og T-bane er Trasé AS konkurransedyktig og attraktiv leverandør for de offentlige kundene.

 

Trasé AS skal utføre oppdrag som hovedentreprenør for de kundene vi kjenner godt dvs. Oslo kommune, Sporveien Oslo AS og Statens vegvesen. Dessuten har vi også som mål å jobbe som underentreprenør for de store private aktørene i anleggsbransjen samt tilby tjenester som prosjekt- og anleggsledelse.


Tjenester

Vårt satsingsområde er samferdselsprosjekter i tett by som krever tverrfaglige kompetanser samt stor fleksibilitet i gjennomføringsfasen. Derfor tilbyr Trasè AS tjenester innen:

Grunnarbeid

VA-anlegg

Kabelanlegg

Steinarbeid

Betongarbeid

Sporbygging